Vzduchovka NORICA Titan 4,5mm | IBO.sk
Vzduchovka NORICA Titan 4,5mm Vzduchovka NORICA Titan 4,5mm 1 Vzduchovka NORICA Titan 4,5mm 2 Vzduchovka NORICA Titan 4,5mm 3
Zľava 15%
Super cena

Vzduchovka NORICA Titan 4,5mm

Kód produktu: 111.10.029
Záručná doba: 2 roky
Dostupnosť: Dostupný
131.75 € s DPH 155.00 €
  • Dostupné náhradné diely a spoľahlivý záručný a pozáručný servis
  • Vysoká kvalita opracovania všetkých dielov
  • Ľahká a nenáročná na údržbu
  • Európsky výrobca s tradíciou od roku 1917
  • Značka je s úspechom predávaná vo viac ako 50 krajinách sveta

Základný model pre všestranné využitie. Tento model Vám odporúčame ak potrebujete vzduchovku na vyplnenie voľných chvíľ pre celú rodinu. Titan je ľahká vzduchovka nenáročná na údržbu vhodná aj pre juniorov, alebo občasné ničenie škodcov.

Zaujímavá lámacia vzduchovka od španielskeho výrobcu NORICA vás určite zaujme svojou jednoduchosťou, ale zároveň  precíznosťou. O vaše pohodlie pri streľbe sa postará antinárazová botka a automatická poistka. Jednoducho zamierite cieľ vďaka svetlovodným mieridlám. Čierna plastová pažba, vysoká spoľahlivosť, nízka hmotnosť, jednoduchá údržba a cena robia zo vzduchovej zbrane NORICA Titan lídra vo svojej kategórii. Svetlovodné vlákna na mechanických mieridlách zaručujú rýchle zacielenie vo všetkých svetelných podmienkach. Muška (predná časť mieridiel) býva často poškodená pri neopatrnej manipulácií. Preto je na muške oceľový ochranný kryt, ktorý poskytuje lepšiu ochranu ako bežné plastové kryty.

Parametre produktu: 

Kaliber: 4,5 (.177)
Hmotnosť: 2500 g
Dĺžka hlavne: 454 mm
Celková dĺžka: 1050 mm
Úsťová rýchlosť: 190 m/s
Energia: 8,7 J

Recenzie produktu Vzduchovka NORICA Titan 4,5mm

Peter
Kvalitná vduchovka za veľmi priaznivú cenu.
Zdenko
Veľmi vydarená vzduchovka, kvalitná, silná a presná, spoľahlivá, výborné voľné mieridlá, má aj predprípravu na 11 mm montáž, cena je SUPER - toto je hádam najlacnejšia vzduchovka na slovenskom trhu. DOPORUČUJEM
Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť sú určené pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vstupom na ne vyhlasujete, že ste držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Hore