Štiepkovač ELIET MEGA PROF ON ROAD (Kubota) | IBO.sk

Štiepkovač ELIET MEGA PROF ON ROAD (Kubota)

Kategória: Štiepkovače
Kód produktu: MA 018 011 341
Záručná doba: 2 roky
Dostupnosť: Dostupný
28 679.00 € s DPH

ELIET MEGA PROF je špeciálny model na podvozku, ktorý bol vyvinutý s ohľadom na potreby profesionálnych záhradníkov a realizátorov, pre ktorých účely nepostačujú modely so samostatným pohonom. Vďaka svojej najnovšej technológii ELIET prináša nenahraditeľného a všestranného pomocníka v podobe záhradného štiepkovača. Jedinečný princíp záhradného drviča v kombinácii s vysoko výkonným turbo dieslovým motorom s výkonom 33 koní ponúka vynikajúci výkon s kapacitou viac ako 15 cm. Tento skvelý pomocník bol vyvinutý s perspektívou nízkych nárokov na údržbu tak, aby kontroly a údržba neboli časovo a ani finančne náročné. Interný systém riadenia pomáha dodržiavať harmonogram údržby. Pravidelná údržba stroja tak znižuje riziko možných vysokých nákladov na opravy. Nožový systém je necitlivý na cudzie telesá a jeho údržba je jednoduchá a zvládne ju samotný užívateľ.

  • Minimálne náklady na údržbu
  • Zaručená spoľahlivosť
  • Maximálne využitie
  • Maximálna flexibilita a úspora času
  • Inteligentný stroj

Patentovaný systém štiepkovania ELIET využíva slabosti dreva a preto vyžaduje minimálny výkon motora. Nechýba taktiež voliteľlný systém ECO EYE, ktorý znižuje spotrebuje paliva v pasívnom režime prevádzky a prináša tak ďalšiu značnú úsporu. Navyše stroj znižuje ekologickú záťaž produkovanú vašou spoločnosťou.

  • Veľká násypka
  • Sklápací komín
  • ELIET AxeleroTM
  • ECO EYE systém
  • ABM systém

Dopravte stroj ku drevu, nie drevo ku stroju. Stroj môžete použiť všade tam, kde ho priveziete. To znamená neporovnateľnú úsporu času a komfort. Mega Prof vám naštiepe drevo rovnako dobre ako zelený odpad. Materiál nemusí byť dopredu nijako triedený. Uloženie drveného materiálu na požadované miesto nám poskytuje nastaviteľný vyhadzovací komín, ktorý sa nesie vyššie nad strojom. Počas prepravy stroja do úložného priestoru však vytvára väčší odpor a zbytočne zvyšuje spotrebu paliva. Z tohto dôvodu inžinieri spoločnosti navrhli, aby bol komín ľahko skladateľný a bezpečný. Vďaka tejto vychytávke je stroj optimalizovaný.

ABM systém: Tento dômyselne premyslený systém rovnomerne reguluje rýchlosť posuvu. Čidlo zaisťuje každú zmenu otáčok motoru. Pri zaťažení motoru dôjde k poklesu otáčok motora a pomocou elektroniky ABM ku krátkemu zastaveniu posuvného valca. Ak hrozí preťaženie, zastaví systém ABM posuv materiálu, dokiaľ sa motor zasa nerozbehne na plný výkon. Zatiaľ čo stroj vlastnou reguláciou všetok materiál spracováva na malé štiepky, Vy môžete v klude vo svojej práci pokračovať bez toho aby ste stroj museli strážiť. To znamená optimálny výkon pri nízkej spotrebe paliva iba 3,2 litra.

Nože ELIET Resist: V spolupráci so špecializovaným výskumným strediskom bol vyvinutý typ noža, ktorý má podstatne dlhšiu životnosť. Tieto nože môžu byť používane obojstranne a majú životnosť až 200 prevádzkových hodín. Vzhľadom k jednoduchému prístupu k nožom je nože možné brúsiť priamo na nožovej hriadeli.

Parametre:

Motor - výkon: KUBOTA D1105 T Turbo Diesel (Standard), 33 HP

Počet valcov: 3

Objem: 1,123 cc

Technológia štiepkovania: ELIET’s patented Chopping PrincipleTM

Max. priemer drevnej hmoty: 150 mm

Rozmery vstupného otvoru/rozmer pracovného priestoru: 1000 mm x 650 mm / 480 x 1000 mm

Výška podávania: 800 mm

Nože: 24 nožov ELIET RESISTTM

Podávací valec: Hydraulický

Priemer podávacieho valca: 300 mm

Systém EcoEye: Áno

Asistent podávania: Elektro - hydraulické nastavenie (na prístrojovej doske)

LED osvetlené tlačidlá z nerezovej ocele: Áno

Systém blokovania motora: ABM (Anti-Block System)

Počítadlo motohodín: Áno

Tachometer: Áno

Pracovná šírka: 480 mm

Prevodovka: Direct2 V-Belt PowerBand transmission

Znížená hlučnosť: Kryty na štiepacej komore a okolo motora

Kalibrované sitko: Priemer 35 mm

Rozmery stroja: 3500 x 1700 x 2250 mm

Hmotnosť: 748 kg

Recenzie produktu Štiepkovač ELIET MEGA PROF ON ROAD (Kubota)

Hore