Spektív Meopta MeoStar S1 75 priamy | IBO.sk
Top kvalita

Spektív Meopta MeoStar S1 75 priamy

Kategória: MEOPTA optika
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.
  • Robustné telo z hliníku
  • Antireflexná vrstva MeoBright
  • Plnený dusíkom
  • Vodotesný 
  • Dokonalý optický systém

Výkonný a elegangtný spektív, ktorý uspokojí aj náročných uživateľov. Spektív sa vyrába v šikmok, alebo priamom vyhotovení. Spektív je vyrobený z kvaliného hliníka, v ktorom je osadená precízna optika. Vodotesnosť je u spektívov značky Meopta samozrejmosťou. Cena je uvedená bez variabilného okulára, ktorý nájdete v odporúčanom príslušenstve. 

MeoBright 5501 - Všetky optické členy sú opatrené antireflexnými vrstvami MeoBright 5501 (MB-5501) aplikovanými pomocou špičkových technológií v obore - depozície vrstiev za pomoci iónov. Vrstvy zaisťujú mimoriadne hodnoty svetelnej priepustnosti spektívu (99,8% na šošovku, 92% v prípade celého prístroja podľa modelu).

MeoShield - Vrstva aplikovaná za pomoci iónov chráni vonkajšie povrchy šošoviek pred poškriabaním a oderom aj v extrémnych podmienkach. MeoShield spĺňa armádne požiadavky na odolnosť a tvrdosť povrchu.

CentricDrive - Široká centrálny objímka pre pohodlné zaostrenie aj v rukaviciach.

Integrovaná slnečná clona - Integrovaná slnečná clona chráni objektív pred prudkým dažďom a zabraňuje nežiaducim odleskom pri ostrom protisvetle. Zabudovaný zameriavací prvok uľahčuje zameranie pozorovaného objektu.

Optické komponenty - Jednotlivé optické komponenty sú v Meoptě vyrobené, starostlivo očistené, vyleštené a precízne zložené pre špičkový výkon.

Systém hranolov - Precízne vybrúsený originálny hranolový systém umožňuje dlhé pozorovanie bez únavy zraku.

Vodotesný - Všetky spektivy sú 100% vodotesné, ponorné a sú plne chránené proti vlhkosti, dažďu a snehu.

Plnené dusíkom - Všetky spektivy sú hermeticky uzavreté, plnené inertným plynom, čo 100% zabraňuje vnútornému roseniu.

Recenzie produktu Spektív Meopta MeoStar S1 75 priamy

Hore