Opakovacia guľovnica HAENEL Jaeger 10 CAMOUFLAGE oranžová | IBO.sk
Opakovacia guľovnica HAENEL Jaeger 10 CAMOUFLAGE oranžová Opakovacia guľovnica HAENEL Jaeger 10 CAMOUFLAGE oranžová 1 Opakovacia guľovnica HAENEL Jaeger 10 CAMOUFLAGE oranžová 2
Zľava 25%

Opakovacia guľovnica HAENEL Jaeger 10 CAMOUFLAGE oranžová

Kód produktu: HN03
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.
  • výborne viditeľná signálna oranžová kamufláž
  • bezpečné uzamykanie 6 ozubmi
  • chod záveru s rotáciou iba 60 stupňov - rýchle prebitie
  • svetlovodné mieridlá

Opakovacia guľovnica HAENEL Jaeger 10 CAMOUFLAGE oranžová je výborná do pohonu. Vďaka svojmu prevedeniu v oranžovej kamufláži je výborne viditeľná pre ostatných poľovníkov. Výrobca zapracoval najmä na praktických detailoch, nutné je teda oceniť predovšetkým bezpečné uzamykanie šiestimi ozubmi, hladký a presný chod záveru s rotáciu iba 60 stupňov. Prebitie je tak pri tejto konštrukcii veľmi rýchle. Štandardom sú nastaviteľné mieridlá so svetlovodnými vláknami a spúšť s napináčikom. Pažba je ukončená gumovou pätkou a neobyčajne dobre sedí. Zbrane sú vybavené vyberateľným zásobníkom s kapacitou 3+1.

Dĺžka hlavne: 560
Priemer hlavne: standard / Ø17
Celková dĺžka: 1150 mm (Magnum)
Hmotnosť: 3,0 kg
Kaliber: .300Win. Mag.
Kapacita zásobníka: 3+1
Mieridlá: Klasické

Recenzie produktu Opakovacia guľovnica HAENEL Jaeger 10 CAMOUFLAGE oranžová

Juraj
môj špeciál na spoločné poľovačkya , skvele vypracovaná skvele sedí či v pleci alebo v ruke , nekope , skvelé pažbenie vrelo odporúčam
Janko
Výborná puška, prednostne urobená pre psovodov, honcov, ľahká, presná a spoľahlivá, som veľmi spokojný, mám ju v kal. 30-06 Spr.
Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť sú určené pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vstupom na ne vyhlasujete, že ste držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Hore