Nordik Sika vábnička na jeleňa Siku | IBO.sk

Nordik Sika vábnička na jeleňa Siku

Kategória: Vábničky
Kód produktu: PO29
Záručná doba: 2 roky
Dostupnosť: Dostupný
34.90 € s DPH

Vábnička Nordik Sika je špeciálne vyvinutá k napodobňovaniu volania jeleňa Siku v ruji.

Pre vábenie jeleňov Sika počas ruje začnite roztiahnutím spodnej časti vábničky, umiestnite náustok do vašich pier a začnite jemne fúkať do vábničky, zavrčať a potom znova jemne. Opatrne zmeňte za silné fúkanie, aby ste dosiahli vysoko posadený hvízdavý zvuk, potom zase opatrne zmeňte intenzitu a fúkajte krátko a jemne a jemne zavrčte. Vábte takto trikrát, počkajte a upravte vašu ďalšiu vábiacu sekvenciu podľa odpovede jeleňa. Poznámka: občas jelene prídu bez odpovede. Pre najlepší výsledok a najviac autentický zvuk otvorte a zatvorte vaše ruky pred vábničkou. Uistite sa, že do náustku nefúkate žiadne sliny.

Táto vábnička môže byť tiež použitá pre napodobňovanie vábenia mláďaťa jeleňa lesného v tiesni. Tento zvuk znervóznie stádo laní, pritiahne ich prísť bližšie, často štekajúce. Tento typ vábenie je najviac úspešný v oblastiach s hustou populáciou jeleňov.

Pre vábenie lane jeleňa, rozšírte spodnú časť vábničky a umiestnite náustok do vašich pier a vydýchnite. Fúknite jemne a dlhšími ťahmi vzduchu po dobu 15-20 sekúnd, odpočiňte 2 3 minúty a pokračujte rovnako ďalších 15-20 minút v každej pozícii. Počas vábeniea týmto spôsobom môžete tiež privábiť predátorov ako vlci a rysy v tých oblastiach, kde sú bežné jeleni lesní.

Recenzie produktu Nordik Sika vábnička na jeleňa Siku

Anonym
Funguje perfektně

Hore