Akumulátorová vyvetvovacia píla VILLAGER VCPS 910 | IBO.sk
Akumulátorová vyvetvovacia píla VILLAGER VCPS 910 Akumulátorová vyvetvovacia píla VILLAGER VCPS 910 1 Akumulátorová vyvetvovacia píla VILLAGER VCPS 910 2 Akumulátorová vyvetvovacia píla VILLAGER VCPS 910 3
Zľava 34%

Akumulátorová vyvetvovacia píla VILLAGER VCPS 910

Kód produktu: VI050802
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.

Akumulátorová teleskopická vyvetvovacia píla VILLAGER VCPS 910 vám poskytne široké využitie v oblasti pestovania ovocia a záhradníctva. Pomocou tohto šikovného pomocníka s teleskopickou rukoväťou môžete pracovať zo zeme jednoducho a pohodlne a navyše bez toho, aby ste museli použiť rebrík. Dĺžku si môžete jednoducho nastaviť a píla vám tak umožní prevádzku až do výšky štyroch metrov. Píla je poháňaná akumulátorom, vďaka čomu vás nebudú pri práci obmedzovať žiadne káble ako pri elektrických či benzínových strojoch. Akumulátorové nožnice sú navyše tiché, ekologické a bez emisií.

Vďaka tejto motorovej píle na tyči bude presvetľovanie krovín a konárov či starostlivosť o ovocné stromy ešte jednoduchšia a pohodlnejšia. Navyše sa nemusíte šplhať po stromoch a ušetríte množstvo času a energie. S Aku vyvetvovacou pílou VCPS 910 môžete pohodlne pracovať až 40 minút, čo je dostatočný čas pre prácu. Stroj sa dodáva bez batérie a nabíjačky.

  • Teleskopická rukoväť
  • Automatické mazanie
  • 3 - ročná záruka

Prevádzková doba: do 40 min.
Rezná kapacita: do 52 rezov
Priemer rezu: 100 mm
Dĺžka vodiacej tyče: 300 mm
Dĺžka rukoväte: 1900 - 2650 mm
Objem nádrže (olej): 90 ml
Hmotnosť: 4,3 kg

Recenzie produktu Akumulátorová vyvetvovacia píla VILLAGER VCPS 910

Hore